Over ons

Welkom bij PH Plus Solution, de specialist in industriële reiniging en preventie!

Het reinigingsspecialisme van PH Plus Solution komt voort uit de ervaring en vakbekwaamheid die al gegenereerd is in het bedrijf PH Plus Services. De naam is veranderd, maar de kwaliteit staat nog altijd even hoog in het vaandel. De professionaliteit stralen we uit in onze mensen, middelen en materialen, maar we proberen dat ook te doen in onze visie, het pro-actief meedenken en onze flexibiliteit.

Naast de industriële reiniging en machinereiniging zijn onze diensten uitgebreid met andere specialistische reiniging, zoals luchtkanaalreiniging, filterreiniging, reiniging van wasmachines, computers, schakelkasten etc. PH Plus Solution voert bij veel gerenommeerde bedrijven ook preventieve reiniging uit, dat zeer belangrijk is om ongewenste stilstand van machines te voorkomen. Zo worden er regelmatig metingen gedaan van de olie maar ook van koelvloeistoffen en worden er zo nodig smeerrondes uitgevoerd.

PH Plus Solution, verzorgt de totale reconditionering van uw machinepark!

Op verzoek van veel bedrijven worden ook diverse montage- en smeerwerkzaamheden uitgevoerd.

PH Plus Solution is als facilitair totaalaanbieder hèt adres voor de ondernemer die efficiënt en snel geholpen wil worden. Maak graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Een prettige werkomgeving is de basis voor het welzijn en de prestaties van uw mensen. Hygiëne en een opgeruimde, schone werkomgeving zijn hiervoor van essentieel belang. Ook voor uw klanten, gasten en bezoekers geldt natuurlijk dat u op elk moment een vlekkeloze indruk wilt maken. Niet alleen de buitenkant, maar ook de zekerheid dat machines en dus uw bedrijvigheid niet onnodig stilstaan is van essentieel belang. PH Plus Solution heeft alles in huis om dit voor u te realiseren.

In PH Plus Solution vindt u een betrouwbare partner met een compleet pakket aan industriële reinigingsdiensten.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.