Preventie

Preventie staat voor PH Plus Solution hoog in het vaandel.
Bekijk hieronder de producten die wij op dit gebied o.a. kunnen leveren.

Reinigingsproducten

PH Plus Solution verkoopt naast oplossingen in reinigingstechnieken ook diverse reinigingsproducten, waaronder de zeer veelzijdige PH Plus cleaner, maar ook impregneermiddelen, graffitiverwijderaar, vloerreiniger etc.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Dosatron

Een Dosatron is een proportionele doseerpomp zonder elektriciteit.

De Dosatron, aangesloten in het waternet, gebruikt de doorstroming van het water als enige aandrijfkracht voor de motorzuiger. Deze motorzuiger drijft de doseerzuiger aan, die het concentraat opzuigt in het ingestelde gewenste percentage en vervolgens intern mengt met het aandrijvende water. De aldus verkregen oplossing wordt via de leidingen verdeeld. De geïnjecteerde hoeveelheid concentraat is te allen tijde proportioneel aan de hoeveelheid water die door de Dosatron gaat.

Eventuele schommelingen van de druk hebben geen enkele invloed op het ingestelde percentage van het te injecteren concertraat, omdat de Dosatron alleen op de hoeveelheid doorgestroomd water reageert.

Refractometer

Met een refractometer bepaalt men de brekingsindex van een vloeistof of van een vaste stof. De brekingsindex van vloeistoffen wordt gebruikt voor het identificeren ervan en voor gehaltebepalingen. De brekingsindex van een stof wordt gedefinieerd als de verhouding van de lichtsnelheid in vacuüm ten opzichte van die in de desbetreffende stof. Er zijn twee soorten refractometers, een voor vloeistoffen, en een voor vaste stoffen.

Bandskimmer

Onze bandskimmers zijn volledig uit aluminium geproduceerd, hebben standaard 22 cm bandlengte (andere lengtes leverbaar) en hebben een geïntegreerde bandspanner. Verder is het voltage 230 volt of 115 volt en er zit 3 jaar garantie op (12 maanden op de band).

De bandskimmers zijn tijdelijk niet leverbaar.