Smeertechnisch onderhoud

Wilt u zelf blijven smeren of het smeertechnisch onderhoud uitbesteden? Volledig uitbesteden of slechts een deel? Dan is PH Plus Solution uw ideale partner. U maakt zelf de keuze en beslissing welk deel van het smeertechnisch onderhoud u in eigen beheer houdt.

Een goed smeerconcept begint vanuit een schone en goed omschreven situatie. Wij reinigen op zeer professionele wijze alles wat met smeertechnisch onderhoud te maken heeft, vervolgens optimaliseren wij en brengen alles voor u in kaart zodat niets wordt overgeslagen. Tevens kunnen wij uw smeermiddelen opslag opwerken tot een Best Practice situatie. Onze kleurcodering van smeermiddelen, en machines zorgen ervoor dat er geen kans meer bestaat voor contaminatie.

Tevens verzorgen wij trainingen en desgewenst begeleiden wij uw smeertechnici. Uiteraard vinden wij het belangrijk om Merkonafhankelijk te zijn, zodat onze mening altijd oprecht is en niet gebonden aan een product of merk. Wij gaan altijd voor de beste oplossing voor uw situatie. 

Ook zijn wij uw partner voor Projecten op het gebied van Good Housekeeping & Contamination Control of het overzetten van smeermiddelen, dan wel het reinigen van tandwielkasten en smeerolietanks. Het reinigen van machines op een Technisch verantwoorde wijze is een begin tot een Best Practice voor smeertechnisch onderhoud. Immers 70%-80% van roterende machines kent een faaloorzaak door contaminatie en slechte smering. 

Ook maken wij een verbeter programma voor u op maat. Na een audit, leveren wij een rapportage met de situatie zoals die is en een voorstel voor de situatie zoals die zal zijn volgens u wens en onze ervaring en inzicht. Dit geheel van uit onze kwaliteitsborging. Onze aanpak is volgens 5S en Kaizen methodiek; pragmatisch en duidelijk.